مشاوره حقوقی رایگان - ماده 26 آیین دادرسی کار

سلام، لطفا بفرمایید منظور و تفسیر قانون گذار از ماده 26 آیین دادرسی کار که میگوید نماینده قراردادی صرفا باید شخص حقیقی باشد، چیست؟ آیا در اینجا منظور از نماینده قراردادی کارفرما باید شخص حقیقی باشد یعنی شاغل در همان کارگاه یا در لیست تامین اجتماعی باشد؟ راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام نماینده حقیقی یعنی اینکه شخص حقوقی پذیرفته نمی شود و باید یک شخص زنده( انسان) باشد که می تواند شاغل در کارگاه یا غیر آن هم باشد