مشاوره حقوقی رایگان - مواد 22 و 26 آئین دادرسی کار

سلام، بنده به عنوان کارگر خواهان، در جلسه هیات تشخیص دیدم دونفر نماینده از طرف کارفرما اومدن وقتی اعتراض کردم گفتن تشخیص با هیات میباشد، بعد از جلسه دقیقتر پیگیر شدم و معرفی نامه اونارو چک کردم، یکنفر به عنوان نماینده تام الاختیار از طریق سامانه و نفر بعدی مدیر اداری کارخانه و عنوان نماینده و با معرفی نامه دستی اومده بود، مگه طبق آئین دادرسی الکترونیکی جدید، نباید مدارک و معرفی نامه و هرچیزی را فقط از طریق سامانه جامع بارگزاری کرد؟ و حتی در مورد رای هیات حق استناد به مدارکی که به طور دستی دریافت نموده را ندارد؟ لطفا بفرمایید در صورت صحت این مطلب و ایراد به رسیدگی در حل اختلاف، نظر قانون چیست؟ با تشکر از راهنمائی شما.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

خیر مشکلی ندارد و نماینده می تواند هر شخصی و با هر مدرکی باشد