مشاوره حقوقی رایگان - قانون کار

سلام
با توجه به شروع کرونا کارفرما چندین نیرو را به حالت تعلیق در اورده و حدود 2 ماه هست که اعلام کرده برخی نیرو ها سرکار نیان تا وضعیت بهتر بشه و خودش اعلام میکنه برای این مدت حقوق هم نداده
اگه این مدت طولانی تر بشه کارفرما میتونه ادعا کنه نیرو خودش ترک کار کرده و ما هم اخراجش کردیم و بیمه بیکاری هم بهم تعلق نگیره
بهترین راه کار برای افرادی مثل من چیه

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
اگر شرایط کاری به شکلی هست که امکان ادامه آن سخت و محتمل می باشد به اداره کار مراجعه و نسبت به دریافت بیمه بیکاری اقدام نمایید.