مشاوره حقوقی رایگان - اثبات عدم محجوریت فرزند

با سلام و عرض ادب،پسرم 28ساله است چند روز پیش برای تعویض کارت بانکی خود به بانک مراجعه کرده و بعد از اتمام کار رییس شعبه از صدور کارت ممانعت به عمل آورده وطی تماس تلفنی به من گفت پسر شما محجور است و باید بروید دادگاه و نامه قیمومیت بگیرید حساب پسرم را نیز بستند. من باید چی کار کنم.پسرم تمام کارهای خرید و امور مالی را انجام میدهد و هیچ گونه مشکلی هم ندارد.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
رئیس شعبه بانک حق ندارد بدون حکم دادگاه مبنی بر محجوریت شخص، نسبت به مسدود کردن حساب بانکی پسر شما اقدام نماید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با اثبات عدم محجوریت از پسرتان دفاع کنید تا رفع مسدودی شود

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
برای اینکه محجور بودن کسی اثبات شود نیاز به حکم دادگاه می باشد و بدون آن نمی توان کسی را محجور شناخت.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
به واحد سرپرستی دادگاه مراجعه نمایید