مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت خودرو

با سلام. چندسال پیش با پول طلاهای خودم و پول فروش پژو پارس که به نام خودم بود یه پیکاپ خریدیم وبرگ سبز به نام خودم هست ولی سند اصلی به نام فروشنده وپول پیکاپ را شوهرم با چک خودش و از حساب خودش ولی با پول من پرداخت کرد. حالا من و همسرم داریم جدا میشیم و من درخواست توقیف ماشین رو کردم ولی اون درخواست تقابل زده و البته قولنامه دستی هم به نام همسرم هست.ایا با این حال ماشین به من تعلق میگیره ؟ممنون از پاسخگوییتون

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما بایستی ثابت نمائید که مبلغ ثمن معامله از سوی شما تأمین شده است و سپس نسبت به انتقال مالکیت خودرو به نام خود اقدام نمائید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلیلی برای پرداخت ثمن معامله دارید میتوانید دادخواست مالکیت خودرو را ثابت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید ‌مالکیت شما اثبات گردد
با توجه به اینکه مبایعه‌نامه به اسم همسر شما است شما باید ادعای خود را اثبات نمایید
و ..