مشاوره حقوقی رایگان - اتهام سرقت با سوء استفاده از کارت مفقود شده

بنده پارسال کارت گواهینامه خود را گم کردم شخصی در شهر استارا ازبنده شکایت اتهام تخریب عمدی اموال منقول و غیر منقول که با تنظیم لایحه به شورا و قبول نکردن سازش شاکی و ارجاع به دادگاه انقلاب با لایحه از شهر خودم مدارک پیوست برج1 نامه عدم منع تعقیب و اینکه تحقیقات کافی شاکی ادله کافی و عدم حضورش در دادگاه انقلاب شهرستان بهش 10 روز وقت اعتراض داده ولی هیچ چیزی برام از اون موقع صادر نشده آیا بنده از شاکی که احتمالا کلاهبردار و صحنه ساز میباشد میتوانم شکایت کنم؟همه جا برای اینکه ثابت کنم من در اون شهر حضور نداشتم آبروی خود را در محل کار محل سکونت و ابروی زن بچه... بر باد رفت کل عید و هزینه ها ووقت تلف شده بنده چی؟ توروبخدا کمکم کنید بریدم خسته شدم هرچی داشتم خرج واسه اثبات مشاور وکیل و..

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .