مشاوره حقوقی رایگان - رد مال مبلغ در دادگاه کیفری و ابطال قولنامه در دادگاه حقوقی

باسلام
بنده واحدی رو به صورت پیش فروش خریداری نمودم که فروشنده واحد بنده رو چند ماه بعد به شخص دیگر فروخت و متصرف شد ( واحد بنده مشارکت نامه ای بین دو سازنده نوشته شد و تمام اختیارات و فروش به نفر دوم واگذار گردید و بنده و متصرف فعلی از نفر دوم خریداری نمودیم ) حال سازنده اول بعد از مشارکت نامه اقدام به فروش نموده بود که سازنده دوم با فسخ قرارداد دستی بعد از قولنامه بنده و متصرف انجام داده که اینجانب پس از شکایت در دادگاه کیفری به رد مال به صورت مبلغ و حبس فروشنده نفر دوم رو محکوم کردم و در حقوقی ابطال قولنامه متصرف رو خواستم که قاضی حقوقی با دیدن رای کیفری میگه اگه رای صادر کنم به ضرر بنده میشه و من اعتراض در حکم کیفری زدم به نظر شما چه کاری میتونم بکنم تا به ملک برسم چون پول دیگه ارزشش رو از دست داده ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام شما مسیر اشتباهی را انتخاب نمودید...... در صورت نیاز به توضیحات بیشتر تماس بگیرید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر حکم محکومیت کیفری گرفتید همان را اجرا کنید