مشاوره حقوقی رایگان - امکان استفاده از پشت بام واحد تجاری ملک

سلام
بنده یک واحد آپارتمان خریدم که بالکن ندارد. پنجره ی اتاق خوابمان دسترسی به پشت بام مغازه طبقه ی همکف دارد و لازم بذکر است در صورتجلسه تفکیکی، در قسمت مشخصات واحد تجاری قید شده است که سقف با کف طبقه ی اول مشترک است. و مالک طبقه ی اول من هستم.مالک مغازه کولر و لوله دودکش بر روی پشت بام دارد. مغازه هم جزو ملک همین ساختمان است. آیا بنده اجازه استفاده بعنوان بالکن دارم؟؟ لازم بذکر است دورتادور سقف مغازه یک متر دیوار چینی دارد و فقط از سمت پنجره ی ما باز است و از حیاط ساختمان هم با نردبان بلند میشه دسترسی داشت.

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر در صورت مجلس تفکیکی سقف پشت بام جزو مشاعات است همه مالکین حق استفاده دارند