مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح

با سلام بنده به اتهام 1ضرب و جرح عمدی 2تخریب به یکسال حبس محکوم شده ام .که در رای بنده ذکر شده بابت تخریب به میزان 15 میلیون تومان به یکسال حبس و بابت ضرب و جرح به پرداخت نیم درصد دیه کامل محکوم گردیده .حالا بنده روز اول دیه رو در حساب دولت ریختم و چهار ماهه که زندانم و الان اومدم زندان باز.شاکی خصوصی دارم چیکار باید بکنم چون رضایت نمیده.خواهشا راهنمایی کنید.و پابند نمیخوام .ایا تعلیق یا ازادی مشروط میتونم تقاضا بدم

پاسخ ها :

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام بعد گذشت 4ماه میتونید از تعلیق استفاده کنید یا آزادی مشروط و یا درخواست استفاده از نظام نیمه آزادی کنید

مرتضی خدابخشیان

جناب آقای مرتضی خدابخشیان :

سلام حکم شدیدی بهتون دادن
از عفو 22 بهمن استفاده کنید
برید اجرای احکام

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تقاضای آزادی مشروط نمایید لاکن تشخیص با قاضی مربوطه می‌باشد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اصول زندان را رعایت بفرمایید،یک سوم از حیس را که تحمل نمودید تقاضای عقو مشروط نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اگر رضایت نده شاکی سخت میشا کار شما

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
درخواست آزادی مشروط خود را ارائه دهید تا بررسی شود.