مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه

سلام وقت بخیر من روزی که دخترم توی بیمارستان به دنیا اومد توی نامه ثبت احوال براش یه اسم ثبت کردم و حالا پشیمون شدم آیا بعد از ١٠ روز که گفتن برای تحویل شناسنامه باید برم ثبت احوال میتونم اسم رو تغییر بدم؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تغییر نام اگر نام‌های مجاز باشد به اداره ثبت احوال صادر کننده شناسنامه مراجعه و تقاضای خود را ثبت کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تا شناسنامه صادر نشده می توانید درخواست تغییر بدهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اصلاحیه یا ویرابش وجود ندارد، تغییر ممکن است بنا به شراط خاص ثیت احوال

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تا هنگامی که شناسنامه صادر نشده است شما می‌توانید نسبت به تغییر نام اقدام نمائید.