مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن سیم کارت و حساب های بانکی ام

سلام دیروز شخصی ب حسابم پول زد و معامله ما صورت نگرفت شخص شماره کارت نداد جهت برگشت وجه و یک ساعت بعدش خط و کارتم مسدود شده چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام ممکنه برای مطالبه وجه از شما ابتدا تامین خواسته زده باشند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق بانک خودتان پرینت بگیرید شماره حساب واریز کننده مشخص میشود، عودت نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق مرجع دستوردهنده توقیفی حساب بانکی به نحو حضوری پیگیری بفرمائید.