مشاوره حقوقی رایگان - رجوع از هبه

سلام وقت بخیر شوهرم سال ها پیش پشت قولنامه خونه آپارتمان رو به من واگذار کرد و متن این طور هست که خونه رو به من واگذار کرده و کلیه حق و حقوق خود را دریافت کردم و بابت این قولنامه هیچ طلبی ندارم و دو شاهد و بنگاهی امضا کردن و مهر بنگاه درج شده و بعد سند تک برگ به نام من صادر شده حالا شوهرم درخواست رجوع از هبه داره آیا موفق میشه ؟
اگه من با سند خونه وام بگیرم و خونه در رهن بانک بره آیا حق رجوع شوهرم همچنان باقیست ؟

پاسخ ها :

مرتضی خدابخشیان

جناب آقای مرتضی خدابخشیان :

سلام یکی از موارد جلوگیری از رجوع از هبه انتقال است
میتونید انتقال بدید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

تغییر در عین موهوبه به هر عنوان مانع از رجوع است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام رجوع از هبه یک دادخواست تخصصی است نمی‌شود که همسر شما به شما خانه یا خودرو واگذار کند و بعد چند ساد ادعای پشیمانی کند در این صورت سنگ روی سنگ بند نمیشه ابتدا باید هبه بودن آن اثبات شود شما قولنامه دارید سند تک برگ نیز به نام شماست اینکه چقدر موفق می‌شود بستگی به عواملی دارد از جمله اینکه چه خواسته ای را مطرح کن و شما چه دفاعیات داشته باشید باید دفاع شود این پرونده در غیر این صورت رای به محکومیت و ابطال سند رسمی شما صادر و ابلاغ خواهد شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
رهن به معنای انتقال نیست و شوهر شما تا زمانی که آپارتمان منتقل نشده باشد می‌تواند از هبه خود رجوع نماید.