مشاوره حقوقی رایگان - سرقت، فروش مال غیر

از شخصی آشنا خودرو لیزینگی خریدم و ثمن معامله را پرداخت کردم قولنامه هم با شهود دارم خودرو بدلیل داشتن اقساط اون زمان تعویض پلاک نکردیم بعد از چند سال لیزینگ بدلیل بدهی خودرو را توقیف کرد فروشنده بدون اطلاع من بدهی را پرداخت کرده و خودرو را از پارکینگ برداشت و فروخته در حالیکه مالک خودرو بنده بودم
سوال: آیا میتوانم شکایت سرقت و فروش مال غیر کنم؟

پاسخ ها :

مرتضی خدابخشیان

جناب آقای مرتضی خدابخشیان :

سلام سرقت نیست ولی با داشتن مدارک فروش مال غیر می شود شکایت کرد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سرقت خیر لاکن می‌توانید اگر مدارکی مبنی بر معامله دارید الزام نام برده را به تنظیم سند رسمی و تحویل مبیع تقدیم دادگاه نمایید به هر حال تشخیص قاضی رسیدگی کننده ملاک عمل است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

عمل فضولی انجام داده، و میتواند از مصادیق جرم فروش مال غیر باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه باید مورد بررسی بیشتری شود مرز بین دعوی حقوقی و کیفری باریک است اسناد و مدارک شما گویاست که اصلا طرح دعوی حقوقی بهتر نتیجه می‌دهد ید ارسال شکوائیه کیفری

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه فروش مال غیر را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.