مشاوره حقوقی رایگان - سلام خسته نباشید

یه نفر اومد 350هزار تومن زد به حساب من و بعد ادعا میکنه تبرش زدم و ازش کلاه برداری کردم
حالا رفته ازم شکایت کرده میشه بگید چی میشه جواب شکایت و من چیکار باید کنم

پاسخ ها :

مرتضی خدابخشیان

جناب آقای مرتضی خدابخشیان :

سلام اگر همینجوری زده و طلبی نداشته به حسابش برگردانید و شکایت ایشون منجر به منع تعقیب میشه نگران نباشید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

هرگونه پرداختی به حساب افراد اگر به قصد تبرع نبوده می‌بایست مسترد گردد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هر ادعایی نیاز به دلیل دارد از بیگناهی خودتان بنا به دلایل موجود دفاع نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

شکایت بخاطر 350 هزار تومان ؟ قطعا دو برابر این مبلغ بابت ثبت شکایت هزینه کرده است به نظر می‌رسد قصد اخاذی از شما را داشته باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نتیجه شکایت بستگی به دلایل ابرازی و ارائه‌شده دارد.