مشاوره حقوقی رایگان - رجوع از هبه

سلام وقت بخیر شوهرم سال ها پیش پشت قولنامه خرید خونه آپارتمان رو به من واگذار کرده و متن واگذاری اینطور تنظیم شده که ایشون ملک رو به من واگذار کردن و نوشتن کلیه حق و حقوق خود را دریافت کرده ام و بابت این قولنامه هیچ طلبی ندارم و مبلغی بعنوان ثمن معامله درج نشده حالا شوهرم قصد رجوع از هبه رو داره و قبول نمیکنه که خونه رو به من صلح معوض کرده آیاایشون می‌تونه خونه رو از من پس بگیره ؟
اگه من باشند خونه وام بگیرم و سند در رهن بانک بره امکان رجوع ایشون از بین می‌ره ؟

پاسخ ها :

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام بله امکان رجوع ازهبه هست ب شرط اینکه هنوز در مالکیت متهب بوده باشه یعنی شما
حال شما میتونید ملک رو از مالکیت خود خارج کنید تا حق رجوع ساقط بشه

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

شوهر شما می‌بایست اثبات کند که هبه بوده است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خر دو نفر باید دفاعیات محکم داشته باشید از جمله خوانده

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سؤال تکراری است و جواب‌دهی صورت گرفته است.