مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا

سلام. من دوسال از شوهرم جدا شدم الان شکایت کرده از پدر بنده که طلاهایی ک سرعقد به من دادن ب عنوان سرمایه گذاری بوده و برادر و خواهر و مادرشم به عنوان شاهد اورده که ما ب عنوان سرمایه گذاری دادیم و اون طلاجات را من فروختم .ضمن اینکه فاکتورهایی که داره مال 5سال قبلتر از زمان عقد و منم طلاجات خودم را فاکتورهاش را ارایه دادم .سوال من اینه الان میتونن حکم ب برگشت طلاجات بدن ب خاطر شهات خانوادش؟

پاسخ ها :

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام بستگی به نظر قاضی داره که استدلال ایشون بابت امانت قبول کنن یا هبه درنظر بگیرن

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

دفاعیات خود را در دادگاه مطرح تشخیص قاضی رسیدگی کننده ملاک عمل است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هر ادعایی نیاز به دلبل دارد در صورت دارا بودن شرایط بله میتواند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در این ارتباط، نظر مقام رسیدگی‌کننده شرط است که تصمیمی را لحاظ می‌نماید.