مشاوره حقوقی رایگان - جعل سند

با سلام
بعد از یک سال از مرگ مادرم پدرم به من که دخترش هستم در یک دست نوشته مقداری طلا تحویل من با امضای من و خودش و یکی از سه برادرانم داده است.
و به من تاکید کرد که این طلا مال زندگی خودم است و به مادر مرحومت و سه برادرت مربوط نمی شود
اما بعد از چند ساعت ان برادرم که امضا کرد و ان دو بردار دیگه هم اعتراض کردند و پدرم را پشیمان کردند، و از من شکایت کردند بدون انکه ان برگه را که سه تا امضا دارد را در دادگاه بیارند فقط در یک برگه مقدار طلا و قیمت ان روز را با دو شاهد که دو برادر هستند تحویل دادند من چگونه از حق خودم دفاع کنم آیا می شود همسرم و پسرم را به عنوان شاهد ببرم؟
آیا دادگاه با این سند جعل شده به نفع آن ها است؟
آیا من به جرم افترا،تهمت،دزدی و پیامک های تهمت آمیز به من و همسرم از آنها شکایت کنم یا منتظر ان دادگاه باشم؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

هرگونه دفاعی و سندی دارید در دادگاه مطرح نمایید تشخیص با قاضی رسیدگی کننده می‌باشد