مشاوره حقوقی رایگان - مهریه وارث

سلام من ازهمسراول مادرم هستم وایشون ازهمسردوم فرزندی نداردهمسردومش هم فرزندی نداردحالاسوال من اینه که ایامن ازناپدری میتونم سهم الارث وهمچنین مهریه مادرم رابگیرم چون مادرم فوت شده

پاسخ ها :

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام شرایط مطالبه مهریه توسط وراث متوفی
فقط افرادی می توانند مهریه متوفی را مطالبه نمایند که از وراث زوجه و ذینفع باشند . زوجه مهریه خود را در زمان حیات نبخشیده باشد . زوجه مهریه خود را در زمان حیات دریافت نکرده باشد . وراث می توانند را ارائه دادخواست و مدارک به دادگاه صالح ، مهریه زوجه متوفی را دریافت نمایند .

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مهریه مادرتان را می‌توانید به عنوان وارث تقاضا نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه مادرتان زودتر فوت کرده از شوهرش ارث نمی برد.
صرفاً اگر مهریه داشته باشد و قبلاً مطالبه نکرده باشد می توانید مهریه مادرتان را مطالبه کنید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اگر تنها وارث مادرتان هستید بله

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مهریه مادر را می‌توانید مطالبه نمائید لیکن از پدرخوانده ارثی نخواهید برد.