مشاوره حقوقی رایگان - گواهی سلامت عقل پدرم

سلام وعرض ادب،پدرم 76سال سن داره ودوبار عمل تومورمغزی داشتن،الان درصحت وسلامتن،چند سال پیش دارایی وخونه هایی که داشتن بنام برادرام کردن ودرحال حاضر فقط یه خونه که ساکنن ویه خونه توروستا دارن حج واجب (که قادربه انجامشم نیستن)وزمینی در روستا،حالا پدرم خونه ای ساکنن وخونه ی روستارو میخوان بنام 4تادختراشون بکنن،ومن با شناختی که از برادرام دارم وعلنا گفتن که هیچ مسولیتی رو قبول نمیکنن خرجی روتقبل نمیکنن مگر اینکه بازخونه ای بنامشون بشه،حالا واسه اینکه بعدا ادعایی نداشته باشن برا برگه سلامت پدرم اقدام کردم و3تاشاهد لازمه،آیا1_ شاهدا باید حتما مرد باشن؟واینکه 2_حتما باید غریبه باشن یعنی خواهر وبرادرام میتونن شاهد باشن؟اگه بنام خوردن خونه قبل از گرفتن برگه سلامت باشه مشکلی پیش نمیاد بعدا؟ممنون از محبت وراهنماییتون

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص و قبول اظهارات شهود هر کس که باشد با قاضی رسیدگ کننده می‌باشد