مشاوره حقوقی رایگان - چک صیادی

سلام ارادت وقت بخیر،یک برگ چک که صاحب حساب خودم هستم دست شخصی دارم که خودش با دست خط خودش چک را پر کرده و من هم ثبت کردم برای خرید کالا به عنوان خرید کالا ثبت کردم اما مسأله ای که هست این که تاریخ روی چک یکم فروردین سال 1401 هست اما افتتاح حساب جاری دسته چک آذر ماه سال 1401 هست یعنی تاریخ روی چک 9ماه قبل از افتتاح حساب می‌باشد یعنی تاریخ روی چک اصلا حسابی وجود نداشته به عبارتی این شخص چک رو خودش نوشته بوده بابت کالا که معامله انجام نشد حالا باید چیکار کنم چک رو بهم نمی‌ده و میگه برگشت میزنم،چیکار کنم؟؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر واقعاً بدهکار می‌باشید می بایست بدهی خود را پرداخت کنید. غیر این صورت در دادگاه می‌باید از خود دفاع کنید تشخیص قاضی رسیدگی کننده ملاک عمل است

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

اظهارنامه ارسال ودرخواست استرداد کنید درصورتی که مسترد نکرد وشمابدهکارنیستید دادخواست استردادلاشه چک بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست استرداد لاشه چک بدهید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام از طریق ارسال اظهارنامه استرداد را بخواهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ملزم به پرداختید، شرایط شکلی مانع ازمطالبه نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته استرداد لاشه چک را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.