مشاوره حقوقی رایگان - معامله خودرو

سلام در معامله خودرو به عنوان فروشنده هستم قولنامه نوشته شد با خط خریدار وقتی خریدار صحبت از چک کرد قبول نکردم و معامله به هم خورد برگه های قولنامه نزد من هست ولی خریدار از آن عکس گرفته بود خودرو و همه مدارک نزد من می باشد و هیچ وجهی هم رد و بدل نشده آیا خریدار می تواند از عکسی که از قولنامه گرفته سوء استفاده کند لطفا راهنمایی فرمایید با تشکر

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

خیر، اصوال اسناد نیاز است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ صرف عکس از قولنامه نمی‌تواند عاملی برای سوءاستفاده قرار گیرد.