مشاوره حقوقی رایگان - فرسودگی

سلام
من در یک ساختمان دو طبقه قدیمی 3 ساله مستاجر هستم. لوله های فلزی آب که قدیمی هستن و روکار هم هستن، از یه گوشه ای نشتی پیدا کرده که دسترسی بهش خیلی سخته و نیازه کل کابینتهای آشپرخونه باز شه‌. تعمیرکار گفته چون لوله ها فلزی و قدیمیه، هر جاشو باز کنی بقیه جاهای اتصال هم دچار نشتی میشه و باید کلا لوله کشی عوض شه و پلاستیکی بذارید و حدود 6 میلیون تومن هزینه داره.
مالک کوتاهی میکنه و میگه خودتون دارید اونجا زندگی میکنید. اگر کمتر از 1 میلیون هزینه داره من بعهده میگیرم. اما 6 میلیون تومن هزینه نمیکنم چون میخوام بفروشم.
از همون اول هم برای خرابی کولر آبی و مشکل فاضلاب هم همین حرفها رو میزد.
نتیجه اینکه نه فروخته و نه برای این فرسودگیها کاری میکنه.
و متاسفانه بعد از گذشت یک گاه هنوزم حاضر نیست بیاد ببینه نشتی آب رو.
لطفا راهنمایی کنید آیا قانون به ایشون این اجازه رو میده؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

ابتدا باید درخواست تامین دلیل از شورای حل اختلاف محل خود انجام دهید با جلب نظر کارشناس سپس یک اظهارنامه رسمی دفاتر خدمات قضایی برای ایشان ارسال فرمایید در صورت عدم توجه دادخواست الزام به تعمیر علیه موجر به دادگاه تقدیم نمایید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

تامین دلیل کنید وسپس اظهارنامه بفرستید ودرصورتی که هزینه نکرد،هزینه کنید وسپس دادخواست مطالبه دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما برای مالک اظهارنامه ارسال کنید تا از شما رفع مسئولیت بشه
و اگر با این شرایط امکان سکونت وجود ندارد می توانید قرارداد را فسخ کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

متاسفانه حرف موجر ناچارا مورد قبول است البته قانونا اصل بر تحمیل هزینه به ایشان است اما عرفا اینطور نیست مگر شرط تحمیل هزینه در قرارداد بعهده شخص خاص

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هزینه‌های اساسی و عمده مربوط به ساختمان بر عهده موجر است.
توصیه بر این است دادخواست به خواسته تأمین دلیل را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید تا وضعیت پیش‌آمده توسط کارشناس رسمی دادگستری مورد ارزیابی قرار گیرد.
سپس به موجر اظهارنامه ارسال نمائید و بر اساس نظریه کارشناس رسمی دادگستری، تکالیف قانونی موجر را به وی رسماً و قانوناً ابلاغ نمائید و مهلتی را جهت ایفای تعهدات مثلاً 72 ساعت قرار دهید.
در صورت عدم نتیجه‌بخشی، دادخواست به خواسته الزام به ایفای تعهدات به طرفیت موجر را در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.