مشاوره حقوقی رایگان - شماره سریال سفته اشتباه در قراردادی که امضا کردم

با سلام
من در شرکت 1 کار میکنم که شرکت 2 زیرمجموعه آن است. در قراردادی که با شرکت 2 بستم در متن قرارداد شماره سریال سفته ای با مبلغ 500000 تومان بابت حسن انجام کار و تضمین تعهدات نوشته شده است . که من در هنگام امضای قرارداد با شرکت 2 فکر کردم این شماره سریال همان شماره سریال سفته ای است که به شرکت 1داده ام. در حالیکه من اصلا همچین سفته ای به این شرکت 2 نداده ام.

آیا به لحاظ قانونی مشکلی برای من پیش می آید؟
و اگر قراردادم با این شرکت 2 تمام شود باید کار خاصی برای این سفته که حتی به چشم ندیده ام انجام دهم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

بنام خدا-ما حصل سوال شما این هست که با شرکت 2 قراردادی بسته اید و در جهت حسن انجام کار یک سفته امضائ شده توسط شما به شرکت داده اید که بنظر می رسد در سفته مذکور قید نموده اید که از بابت حسن انجام کار و تضمین تعهدات و لذا یک سفته ای در کار بوده است که مبلغ ان و موضوع ان مشخص النهایه در شماره سریال بنابه اظهار شما اشتباه قلمی رخ داده و شماره دیگری قید شده است و لذا اولین اقدام در صورت تمایل اخذ تصویر سفته می باشد که دقیقا مشخص شود که به چه شماره ای می باشد زیرا شما در هر حال سفته ای به کار فرما داده اید. در ثانی شما در خواست سفته را در هر حال باید بنمایید زیرا در صورتجلسه قرارداد شما یک فقره سفته نوشته شده است چه شماره مثلا 10 یا بیست باشد چون مرقوم فرمودید که سریال سفته اشتباه است ، در هر صورت اشتباه سریال موثر در مقام نیست ، زیرا شما منکر دادن سفته نیستید و اگر قرار داد تمام شد در زمان تسویه حساب نیز شما یک فقره سفته داده اید همان سفته را اعم از اینکه سریال ان چند باشد بگیرید و سپس رسید بدهید که یک فقره سفته به شماره فلان که قبلا به اشتباه شماره دیگری نوشته شد تحویل گرفتم و ان شا الله مشکلی پیش نمی اید ((البته در فرض سوال))

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

در قرارداد شما به سفته ای بابت حسن انجام کار اشاره شده که اصلاً امضاء ننموده اید
اگر سفته وجود خارجی داشته باشد و فاقد امضاء باشد و امضاء شما روی آن جعل شود ممکن است درصورت بروز اختلاف با شرکت کارفرما برای شما مشکل ساز شود
اما اگر چنین سریال سفته بدون امضاء نزد شرکت نباشد، در حقیقت ضمانت حسن انجام کار وجود ندارد