مشاوره حقوقی رایگان - در مورد پارکینگ و مشاع

با عرض سلام
ما یک ساختمان 10 واحدی هستیم
همه قولنامه ای خرید کردیم
ساختمان 9 پارکینگ دارد
2 واحد پارکینگشون تعیین شده که توی حیاط
6 واحد هم تعیین شده توی قولنامه که مسقف
2 واحد در قولنامه ذکر شده پارکینگ دارد تعیین نشده که مسقف
ساختمان 3 طبقه س
هر طبقه 3 واحد
یک همکفم هست
میخواستم بدونم نظر قاضی در مورد اینکه به چه کسی تعلق نمیگیره چیه؟؟

سوال بعدیم بی زحمت جواب بدید

ساختمان نیمه کاره به علت کلاهبرداری صاحب اصلی رها شده و طبق مجوزی که از دادگاه داریم اجازه ساخت و تکمیل دادند ساختمان فقط مشاع مونده که تکمیل بشه

آیا واحدی که پارکینگ بهش تعلق نگرفته باید هزینه تکمیل پارکینگ بدهد ؟؟؟

ایا واحد همکف باید هزینه تکمیل آسانسور بدهد ؟؟

پاسخ ها :

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

از نظر قراردادی آخرین قولنامه اگرچه با ذکر پارکینگ باشد، چون پارکینگی وجود ندارد و 9 پارکینگ موجود قبل از آن به دیگران واگذار شده است، فاقد پارکینگ است
مگر اینکه از نظر مقررات شهرداری و در نقشه مصوب و پروانه ساختمانی مواردی مشاهده شود که فرض نقیض این استدلال را فراهم نماید