مشاوره حقوقی رایگان - ساخت پشت بام

سلام خسته نباشید من یه پشت بام به مساحت 52 متر در طبقه چهارم خریداری کردم که پارسال خریدم تا همون موقع شهرداری با هر شرایطی اجازه ساخت میدادن ولی الان اجازه ساخت نمیدن ممنون میشم راهنمایی کنید که الان من باید چکار کنم

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

منتظر تغییر قانون باشید. یا مراجعه کنید شاید با پرداخت خلافی امکان پذیر باشد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

قرارداد صحیح است و شما مالک پشت بام هستید ولی ساخت ساز نمی‌توانید انجام دهید مگر عقد بیع مبنینٱ برساخت پشتبام منعقد شده باشد که در صورت غیر مقدور بودن قابل فسخ است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قوانین بروزرسانی شده‌اند و شما مثل سابق نمی‌توانید در پشت‌بام بنایی را احداث نمائید.