مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن واریکوسل در خدمت

من در خدمت نظام وظیفه در راهنمایی و رانندگی دائما سرپا ایست میکردم سر چهار راه ها،واریکوسل گرفتم و در حین خدمت جراحی کردم .الان دوباره عود کرده آیا می تونم از نظام شکایت کنم و طلب خسارت کنم ؟آیا الان بچه دار نمیتونم بشم جانبازی میدهند؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به کمیسیون پزشکی مراجعه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در چنین شرایطی جانبازی تعلق نخواهد گرفت.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه در وهله اول باید گفته شود که مقاله ای بنده تهیه و تنظیم کرده ام در همین سایت دادراه قرار داده ایم در بخش پروفایل که میتونید رویت کنید تحت عنوان سیر تا پیاز معافیت و معافیت پزشکی اگر مطالعه کرده اید و افاقه نکرد مشاوره حضوری یا تلفنی نیاز است