مشاوره حقوقی رایگان - رضایت نامه غیر مالی

با سلام و خسته نباشید خدمت شما و همکاران محترمتان
اینجانب در سال 96 تصادف کردم که مقصر کامیون بود و برای من 13 میلیون تومان دیه صادر شد .. بیمه اسیا به من گفتند رضایت محضری بده تا پول واریز بشه و من رضایت دادم
ولی خسارت مالی دریافت نکردم به شورا مراجعه کردم دفعه اول رای برای من صادر شد و دفعه دوم ایشون اعتراض کردند واخواهی دادند و من دوباره اعتراض کردم و پرونده به شعبه یک حقوقی پاکدشت رفت و الان رای بر بی حقی من صادر شده به این علت که رضایت دادم ولی رضایتنامه من غیر مالی بوده هیچ مبلغی در مان رضایت نامه نیست و از بیمه هم سوال کردم گفتن که ما فقط برای دیه از شما رضایت نامه گرفتیم ربطی به خسارت مالی تون نداره حالا که رای صادر شده دوباره پرونده من فرستاده شده به شورای حل اختلاف پاکدشت ... در کل رضایت نامه من روی سربرگش هم نوشته شده که غیر مالیست حالا باید چکار کنم ... ممنون که وقت گذاشتید برای ما اقشار کم درامد ... خدا خیرتون بده .... سلامت باشید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام رضایت می تواند در قبال دریافت مال یا بدون دریافت مال باشد و عنوان غیر مالی قید شده در بالای سند در مفهوم رضایت تغییری ایجاد نمی کند. یعنی شما با امضای برگه رضایت ایشان را از پرداخت کلیه خسارات به جز دیه که از بیمه دریافت می نمایید معاف کردید.

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

هزینه درمان و خسارات مازاد بر دیه قابل مطالبه است و چون رضایت نامه بدون معوض و غیرمالی بوده از طرف ایشان قابل استناد نیست