مشاوره حقوقی رایگان - معامله صوری

سلام
دوسال پیش قطعه زمینی به مبلغ 210 میلیون فروختم در قولنامه قید کردیم 100 میلیون طرف معامله هم قولنامه را به نامه برادر زنش کرد باتوجه به آشنایی که با ایشان داشتم پول و یا چکی دریافت نکردم ولی در قولنامه نوشتیم که نقدا دریافت کرده ام بعد از گذشت 2ماه به من از مبلغ 210 مبلغ 80 میلیون به من داد بعد از گذشت 6 ماه چکی به مبلغ 60 میلیون داد برای یک هفته که ایشان پاس نکرد رفتم نزد پدر ایشان چک را به پدرش دادم که تا کنون اقدامی نکردن حال بعد از گذشت 2سال به دادگاه مراجع کرده و بنده را به الزام انتقال سند کرده
لطفا من را راهنمایی بفرمایید ممنون

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام قرارداد شما باید بررسی و راهکار حقوقی متناسب ارایه گردد ....... در صورت نیازبه مشاوره تماس بگیرید