مشاوره حقوقی رایگان - هک حساب بانکی

سلام وقتتون بخیر
حساب یکی از دوستان رو هک کردن و 100 میلیون از حساب برداشت کردند
اگر شکایت بشود پیگیری های لازم انجام میشود؟برهه‌ی زمانیش چقدر هست؟
حداقل و حداکثر تا کی پول برگردونده میشه؟
ممکنه مجرم رو پیدا نکنند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زمان مشخصی ندارد
می توانید جهت ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و غز طریق مراجع انتظامی شکایت خود را پیگیری کنید.

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

از طریق پلیس فتا پیگیری نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار برای محترم با توجه به اطلاعاتی که دادید پاسخ دقیق مشکل است اما از طریق پلیس فتا اعلام کنند و از طریق دفتر خدمات قضایی نیز طرح شکایت کلاهبرداری ثبت شود �زمان رسیدگی‌ها نامشخص است

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
می توانید شکایت کنید و پیگیر پرونده باشید .
موفق باشید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما مجبورید شکایت کنید اگر هکر پیدا بشه پرداخت می کنه

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
زمان مشخصی در این ارتباط قابل بیان نمی‌باشد و امکان عدم نتیجه‌گیری نیز وجود دارد لیکن شما نسبت به ثبت شکوائیه و پیگیری‌های لازم اقدام نمائید.