مشاوره حقوقی رایگان - خانه فساد

با سلام
یک نفر به من تهمت زده و گفته محل کار رو تبدیل به مکان و خانه فساد کردم و فیلم من و خانم عقدیم رو برده داده دادگاه و الان همسر من رو دادگاه خواسته از طرفی هم گفته من اونجا به اون مکان رفتم سرقت کردم میخوام بدون جرم این حرفیکه زده چی هست و چکار باید بکنم که روش شکایت بکنم آیا میتونم کاری بکنم در صورتیکه تو دادسرا تمام این حرفها درج شده.
ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

بنام خدا خدمت سروران و دست اندر کاران محترم و زحمت کش و سوال کننده عزیز-بزه یا به اصطلاح جرم تهمت و مجازات آن در ماده 697 قانون مجازات سال 1392 ((بخش تعزیرات)) امده است ، که جهت مزید اطلاع عین قانون به حضور اساتید بزرگوار ایفاد می گرددماده 697 قانون مجازات اسلامی
هر کس به وسیله اوراق چاپی یا خطی یا به وسیله درج در روزنامه و جرائد یا نطق در مجامع یا به هر وسیله دیگر به کسی امری را‌صریحاً نسبت دهد یا آن‌ها را منتشر نماید که مطابق قانون آن امر جرم محسوب می‌شود و نتواند صحت آن اسناد را ثابت نماید جز در مواردی که‌موجب حد است به یک ماه تا یک سال حبس و تا (74) ضربه شلاق و یا یکی از آنها حسب مورد محکوم خواهد شد.
تبصره - در مواردی که نشر آن امر اشاعه فحشا محسوب گردد هر چند بتواند صحت اسناد را ثابت نماید مرتکب به مجازات مذکور محکوم خواهد‌شد.
همانطوریکه ملاحظه می فرمایید ،فرد مورد نظر که به شما تهمت زده که محل کارتون را تبدیل به خانه فساد نموده اید((موضوع ماده639 قانون مجازات اسلامی
افراد زیر به حبس از یک تا ده سال محکوم میشوند و در مورد بند «‌الف» علاوه بر مجازات مقرر، محل مربوطه به طور موقت با نظر‌دادگاه بسته خواهد شد:
‌الف - کسی که مرکز فساد یا فحشا دایر یا اداره کند
ب - کسی که مردم را به فساد یا فحشا تشویق نموده یا موجبات آن را فراهم نماید.
تبصره - هر گاه بر عمل فوق عنوان قوادی صدق نماید علاوه بر مجازات مذکور به حد قوادی نیز محکوم میگردد.
النهایه مرتکب بزه گردیده ، و همچنین اعلام داشته که شما مرتکب بزه سرقت شده اید((اعم از سرقت حدی-سرقت تعزیری)) که باز مرتکب بزه گردیده است
1-در خصوص اثبات ادعا شاکی فیلم شما و همسرتان را به عنوان مستند به دادگاه ارائه نموده است ،که در پاسخ این قسمت باید بگویم صرف وجود شما و همسرتان در یک محل از جمله محل کارتون جرم نمی باشد زیرا شما بنابه اظهارتون در عقد نکاح می باشیدو به اصطلاح زن و شوهر هستین
و اما در خصوص اینکه دادکاه همسرتون را خواسته است ،همسرتان با در دست داشتن،1- کارت ملی در جهت احراز هویّت در دادگاه 2- ابلاغیه در جهت شناسایی شعبه دادگاه و شماره پرونده و اینکه مدیر دفتر محترم بتواند پرونده را به خدمت رئیس دادگاه ارائه کند3-همسرتان ما وقع را نوشته و امضا نموده و در دستش باشد و به دادگاه ارائه و اظهار نماید عرایض من این است که در لایحه نوشته ام که بعد از برگشت به خانه نگران نباشد که مطلبی را خدمت رئیس دادگاه ننوشته است و معذّب با شد که این را در اصطلاح دادگاه لایحه می گویند به عبارت دیگر لایحه مرقوم نموده و در دست خویش باشد که علاوه بر پاسخ به سوالات دادگاه محترم لایحه را نیز ثبت و ضمّ پرونده نماید
4در معیت همسرتان علاوه بر شما ، یک نفر ضامن ، ((در صورت عدم صدور قرار در دادسرا و عدم ضمانت در مرجع تحقیق))در معیت شما باشد تا در صورت ، صدور قرار کفالت- وثیقه ، ضمانت نماید وی نیز ،با در داشتن اصل سند مالکیت و در صورت کارمند بودن فیش حقوقی توام با کارت ملی و درخواست تقاضای ،ضمانت،احتیاطا ، حضور یابد5-سعی شود همسرتان در اول وقت اداره حضور یابد تا در صورت صدور قرار وثیقه فرصت بازداشت و ارزیابی باشد تا همسرتان به علت عجز از معرفی کفیل یا وثیقه گذار به زندان ،ولو یک روز معرفی نشود6-حتما شما و همسرتان و ضامن در سامانه ثنا ثبت نام و برگ سامانه ثنا در دست هر سه نفر باشد7-استشهادیه در محل کارتون تنظیم ((محل مورد ادعایی شاکی)) بدین شرح که از مطلعین و مومنین که گواه هستند که این محل (( ادرس محل کارم می باشد ))ما تاکنون مشاهده نکردیم که افراد مشکوک رفت و امد کنند و حاضریم در هر مرجعی لازم باشد حاضر و با اتیان سوگند به مورد شهادت بدهیم و این استشهادیه را مجاورین و همسایگان امضا و در دست همسرتان باشد تا به دادگاه ارائه فرماید و در صورت مقدور بودن استشهادیه به امضا و مهر شورای شهر و هیت امنای مسجدتان برسد
و در خصوص شکایت شما از مفتری باید صبر کنید رای بدوی نسبت به اتهامتان صادر و در صورت اعتراض قطعی شود سپس اقدام فرمایید و الحال بنظر نتیجه نمی گیرید چون پرونده در مرحله تحقیق است و چه بسا دادگاه محترم دلایل وی را قوی بداند و در هر حال تا صدور رای قطعی باید منتظر بمانید
صرف درج مطالب در دادسرا و عدم طی مراحل قانونی و عدم قطعیت رای بر کذب ادعای شاکی بنظر نتیجه ضعیف می رسد
و مجازات بزه معنونه در بالا مستندا توضیح داده شد

پرسشگر :

سلام ببخشیم من هر وقت مدرک دارم که همسر بنده هست ضامن با فیش حقوقی باید برای چی ببرم

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.اگر اتهامات وارده را نتواند ثابت کند میتوانید اعاده حیثیت کنید.

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

فیلم برداری ایشان از محل و روابط خصوصی شما جرم و قابل تعقیب است
شکایت متقابل تهمت و افترا و... مطرح نمایید تا پرونده به موازنه قدرت برسد و مقام قضایی در دادسرا پرونده را جهت صلح و سازش به شورای حل اختلاف ارجاع دهد

پیروز باشید

یک وکیل

پرسشگر محترم اگر دقت بفرمایید احتیاطا عرض کردم چون ممکن است مدارک نکاحیه شما ، کلا ربطی به پرونده نباشد و موردی دیگری در پرونده باشد که مطلع نیستید و اگر خیلی نگران هستید یک وکیل در معیت خویش داشته باشید ماده 190 قانون ایین دارسی کیفری در این خصوص بیان می کند
ماده 190 قانون آیین دادرسی کیفری
متهم می تواند در مرحله تحقیقات مقدماتی، یک نفر وکیل دادگستری همراه خود داشته باشد. این حق باید پیش از شروع تحقیق توسط بازپرس به متهم ابلاغ و تفهیم شود. چنانچه متهم احضار شود این حق در برگه احضاریه قید و به او ابلاغ می شود. وکیل متهم می تواند با کسب اطلاع از اتهام و دلایل آن، مطالبی را که برای کشف حقیقت و دفاع از متهم یا اجرای قانون لازم بداند، اظهار کند. اظهارات وکیل در صورتمجلس نوشته می شود.
تبصره 1ـ سلب حق همراه داشتن وکیل و عدم تفهیم این حق به متهم به ترتیب موجب مجازات انتظامی درجه هشت و سه است.
تبصره 2- در جرائمی که مجازات آن سلب حیات یا حبس ابد است، چنانچه متهم اقدام به معرفی وکیل در مرحله تحقیقات مقدماتی ننماید، بازپرس برای وی وکیل تسخیری انتخاب می کند.
تبصره 3- درمورد این ماده و نیز چنانچه اتهام مطرح مربوط به منافی عفت باشد، مفاد ماده (191) جاری است.

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام اگر نتواند ادعای خود را اثبات نماید شما شکایت افترا را مطرح نمایید