مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج دختر بدون اجازه پدر

سلام و عرض ادب‌، من سال 83 طلاق گرفتم و حضانت‌ دخترم با من بود و پدرش رو سالی یک یا دوباره میدید و من بزرگش کردم، و الان دخترم 26 سال دارد و قصد ازدواج دارد با پسری که از دید من و خانواده ام مورد تایید هست، با توجه به عدم حضور پدرش که حتی نفقه هم نمیدهد و بیش از 4 ساله تماس هم نداشته نه خودش نه خانوادش‌، میتونه با اجازه من ازدواج کنه؟

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام مشخصات خواستگار را طی دادخواستی به دادگاه ارائه دهید ودرخواست مجوز ازدواج بخاطر عدم دسترسی به پدر کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر باید دادخواست صدور حکم ازدواج بدهد به دادگاه خانواده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر چنین امکانی وجود ندارد.
دختر شما می تواند دادخواست بدهد و با اجازه دادگاه ازدواج کند و همین شرایط را در دادگاه اعلام کند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اجازه شما کافی نیست لیکن دختر شما می‌تواند دادخواست در رابطه با اجازه دادگاه در ازدواج را به ثبت برساند تا از طریق دادگاه نسبت به اجازه به نیابت از پدر اقدام شود.