مشاوره حقوقی رایگان - مجازات عدم پرداخت نفقه‌ فرزند

با‌سلام،من‌ از‌ خانومم‌ 3ماه‌پیش‌جدا‌شدم‌وایشان‌تا‌الان‌برای‌نفقه‌ پسر ‌6‌سالم‌که‌حضانتش‌با‌ خودش(خانمم)هست‌چیزی‌به‌ من‌نگفته‌واعلام‌نکردند. این‌که‌
میگن‌‌اگرتا‌3‌ماه‌نفقه‌بچه ام رو‌ ندهم‌‌ زندان‌ میرم‌ آیا‌ درسته؟یعنی‌ من‌ الان‌دقیقاً از‌3‌ماه‌چهار‌ روز‌ گذشته‌ اگر‌ خانمم‌ برای‌نفقه‌ بچه ام‌ اقدام‌ کند وشکایت‌ کند من‌ زندان‌ میروم؟ ممنون‌ اگر راهنمایی‌ کنید. خسته‌نباشید.

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای نفقه حال فرزند می تواند با جلب نظر کارشناس دادخواست مطالبه نفقه دهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می تواند دادخواست مطالبه نفقه بدهد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر به پرداخت نفقه اقدام نمائید مجازاتی گریبان‌گیر شما نخواهد شد.