مشاوره حقوقی رایگان - منزل مسکونی قولنامه ای شرط ضمن عقد

با سلام
در شرایط ازدواج قید شده سه دانگ منزل مسکونی که در اینده توسط زوج خریداری شد به نام زوجه باشد. بعد از 3 سال منزل قولنامه ای خریداری شده و نصف هزینه آن را زوجه داده و پس از مدتی زوج 3 دانگ بنام زوجه زده با توجه به اینکه هزینه 3 دانگ را زوجه داده میتواند 3 دانگ دیگر را از زوج مطالبه کند بعنوان شرط ضمن عقد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق سند ازدواج می تواند دا‌دخواست بدهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
آن شرطی که در زمان ازدواج شده است به نظر بنده صحیح نیست چرا که می‌بایست نوع ملک مشخص باشد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع شما تابع شرایط فی مابین و تعهدات عقدی می‌باشد، لذا هزینه‌های شما نیاز به اثبات دارد

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

هزینه پرداخت شده را اثبات کنید. بله میتواتید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در حقیقت بدون در نظر گرفتن عقدنامه بایستی گفت که از آنجایی که زوجه، ثمن 3 دانگ خانه را پرداخت نموده است ایشان مالک 3 دانگ خانه هستند.
حالیه با در نظر گرفتن عقدنامه، زوجه مالک 3 دانگ دیگر خانه نیز است و به عبارت دیگر زوجه مالک هر 6 دانگ خانه مورد اشاره در متن سؤال می‌باشد.