مشاوره حقوقی رایگان - سه دانگ از شش دانگ مشاع

سلام ما یه ملک مسکونی در شهرک راه آهن خریدیم که زمین300 متری و دو واحد مسکونی داره طبق اول همسایه طبقه دوم ما هستیم که کل ملک شش دانگ و طبقه ما سه دانگ از شش دانگ مشاع (سند تک برگ)هست حالا طبقه پایین به علت بدهی 1/5 دانگ خونه رو از دست داده و دو نفر شاکی سند تک برگ هم از دادگاه گرفتن حالا به مشکل خوردن و برای ما هم اظهارنامه امده که خانه را ظرف دو هفته خالی کنین وگرنه خلع ید می شین حالا احتمالا خونه بره برای مزایده ما باید چکار کنیم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
شما مالک هستید و ملکی که تصرف دارد مطابق رویه دستور تخلیه برای آن داده نمی‌شود
آنها می‌توانند درخواست فروش مال مشا را داشته باشند

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ملک مشاعی است و به مزایده خواهد رفت و سهم شما از مزایده داده خواهد شد.
شما بایستی از ابتدا برای طبقه خود نسبت به سند تک برگ مجزا اقدام می‌نمودید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما منزل را در تصرف خود داشته باشید و حتماً ساکن شوید.