مشاوره حقوقی رایگان - مربوط به خروج

آیا میتوان با کارت پایان خدمت جعلی و پاسپورتی که از قبل دارم خروج کرد؟

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

اولا پاسپورت تاریخ اعتبار دارد که در صورت منقضی شدن آن باید تمدید شود والا نمی شود با پاسپورت بدون اعتبار از کشور خارج شد.موضوع بعدی اینه که کارتهای پایان خدمت قدیمی فاقد اعتباره و کارتهای پایان خدمت جدید هم شبیه کارت تلفن است که قابل جعل نیستن چون وقتی کارت را به سیستم معرفی کنن هیچ چیزی نشان نمیده و سریع لو میره.نهایتا اینکه با این اوصاف جنابعالی دستگیر شده و به اتهام جعل به مراجع قضایی معرفی می شوید.پاسپورت باید توسط سیستم شناسایی شود.اطلاعات پاسپورتها و کارت های پایان خدمت واقعی در یک مرجع داده پیام ذخیره شده و وقتی شما مدرک را ارایه می دهید علاوه بر ظاهر مدرک اطلاعات هویتی صاحب مدرک هم باید در سیستم به نمایش در بیاید.

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

خروج و ورود غیر قانونی مستوجب مجازات و اعمال سایر مقررات مربوط به دیپورت است
در هر دو کشور مبدأ و مقصد