مشاوره حقوقی رایگان - انباری خونه

با سلام من یه خونه خریدم که تو قرارداد نوشته شش دانگ انباری دارد ولی پایین قرارداد نوشته انباری داخل سند ذکر نشده و از مشاعات استفاده گردیده است. زمان که خونه رو به من تحویل داد در مورد انباری پرسیدم که انباری من کدوم است ( دوتا انباری دست ساز تو پارکینگ وجود داشت ) گفت از همسایه ها بپرس ببین کدومه بعدا از همسایه ها پرسیدم گفتند خودمان انباری ها را ساخته ایم حالا چه کنم لطف کنید راهنمایی کنید. با تشکر

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.بایستی قراردادتان بررسی گردد تا بتوان اظهارنظر دقیقی کرد.

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

عبارت انباری داخل سند وجود ندارد و از مشاعات استفاده شده به اندازه کافی گویاست.شما وقتی خانه را می خرید قبل از معامله به محل مراجعه می کنید اول رویت می کنید بعد قرارداد می بندید.در واقع این سوال که انباری من کدام است مال زمان بازدید قبل از تنظیم قرارداد است.اصل بر اینه که شما ملک را با وضعیت موجود خریدید و زیر قرارداد هم به صورت کتبی نوشتند که انباری در سند نیست.مخلص کلام اینکه شما خانه را از همان اول بدون انباری خریده اید و احتمال نتیجه گرفتن در صورت طرح دعوی الزام برای شما بسیار کم هست.اگر در قرارداد توضیح مذکور نبود می توانستید اقدام کنین اما همان توضیح زیر قرارداد ثابت میکنه شما به وضع موجود رضایت داشته اید.