مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

سلام عرض ادب
همسر بنده با آقایی رابطه داشته و این آقا در ساختمان محل سکونتمان دستگیر و به کلانتری ارجاع شد. و در کلانتری اعتراف کرده که همسرم در را برایش باز کرده. بنده فهمیدم که همسرم باایشان مراوده بانکی هم داشته طبق پیرینت بانکی و همچنین باهم درتماس هم بودند حتا درمورد این اتفاق همسرم اقرار کرده که با این فرد در ارتباط بوده
و به صورت دست نویس هم اقرار کرده
واسم آن شخص را در اقرارنامه قید کرده
و امضاء و اثرانگشت هم در اقرارنامه وجود دارد
ازطریق پیرینت تماس وپیامکها و پیرینت بانکی ایشان و اقرارنامه ای هم که نوشته
چگونه اقدام کنم
وآیا اقرارنامه دست نویس ازطرف همسرم که نوشته درد ادگاه اعتبار دارد؟
ممنون ازشما.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در اسرع وقت نسبت به ثبت شکوائیه تحت عنوان مجرمانه رابطه نامشروع از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام بفرمائید.