مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

من به دلیل عسر و حرج میخواهم از همسرم جدا شوم ولی مدرکی ندارم و یک دختر 1 ساله دارم که طبق قانون تا 7 سال حضانتش با من است ولی همسرم میگوید تو صلاحیت نداری برای حضانت و به دادگاه ثابت میکنم دلیلش هم این است که من 7 سال گذشته سرقتی داشتم ولی از من شکایت نشد و رضایت داده شد و من هم توبه کردم و دومین دلیلش هم اتهامی است که به من میزند 20 م پول را برای اینکه سود دریافت بکنیم به حساب خودم ریختم با همفکری همسرم و با اجازه او و حالا میخواهد از این موضوع سوء استفاده کند و میگوید اطلاع نداشته و من بی اجازه این کار را کرده ام حال میتواند حضانت فرزندم را از من بگیرد و من را با این دلایل رد صلاحیت کند

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.جای نگرانی ندارد.نمی تواند حضانت را از شما بگیرد.

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

مادامی که علیه شما حکم محکومیت قطعی به جرم سرقت صادر نشده باشد شما بیگناه فرض می شوید و همسرتان نمی تواند ثابت کند شما سرقت کردین مگر اینکه خودتان بگید که من دزدم والا بدون وجود حکم محکومیت دادگاه سخن همسر شما را صرفا یک ادعای پوچ تلقی میکند و به آن اهمیت نمی دهد.ّراجع به بیست میلیون تومان هم وضع به همین منوال هست.اصل بر این است که این پول با اطلاع و رضایت ایشان سپرده گذاری شده است و حرف همسرتان اینجا هم صرفا یک ادعای خالی بدون مدرک است و دادگاه قبول نمیکند مگر اینکه خودتان بروید و ادعای ایشان را تایید کنید.در حال حاضر حرفهای همسرتان در حد همان حرف هست و هیچ اثری ندارد.اما اگر شما خودتان تایید کنید علیه شما قابل استناد خواهد بود.اگر در دادگاه از شما در این خصوص سوال شد فقط کافیه بگید این ادعا صحت ندارد.همین.هیچ توضیح و توجیه اضافه ای لازم نیست.اصلا تلاش نکنید موضوع را توضیح دهید چون در آن حالت ممکن است چنین برداشت شود که برای رهایی خود تقلا می کنید.دادگاه حرف بدون سند و مدرک را هیچوقت نمی پذیرد.ضمن اینکه وقتی پولی در حساب بانکی شماست معنیش این است که آن پول متعلق به شماست و اصلا نیازی نیست راجع به آن به کسی توضیح بدهید اگر کسی مدعی خلاف این امر باشه موظف هست این ادعای خودش را ثابت کند آنهم با دلیل و مدرک.مگر میشود بیست میلیون پول را بدون اطلاع کسی از او گرفت و مخفی کرد؟این ادعا به هیچ وجه قابل پذیرش نیست مگر اینکه مدعی با سند و مدرک ادعای خود را ثابت کند.از همه اینها گذشته حتی با فرض اثبات این ادعاها هم دادگاه حضانت کودک زیر هفت سال را از مادر نمی گیرد بسیار احتمالش ضعیفه.به هر حال تصمیم نهایی را دادگاه خواهد گرفت