مشاوره حقوقی رایگان - تاثیرات افسردگی بر درخواست طلاق از طرفه زوجه

ایا افسردگی بر درخواست طلاق از طرفه زوجه تاثیری دارد؟

افسردگی شدید قبل و بعد ازدواج. و همچنين 20 زندگی سال زندگی در خانواده ای که فرزند مبتلا به اسکیزوفرنی حاد هستش بر صلاحیت درخواست طلاق و صلاحیت حضانت فرزند 4. ساله تاثیری دارد؟
و همچنین پنهانکاری تجاوزات مکرر برادر به زوجه و پنهانکاری و عدم حمایت خانواده از زوجه قابل پیگیری قانونی است با توجه به چندین بار اعتراف زوجه .
پیگیری تاثیرات این موارد ذکر شده بر رفتار و برخورد و اخلاق و احوال روحی و روانی زوجه چگونه قابل اجرا است؟

پاسخ ها :

مسعود اسلامی مهر

مسعود اسلامی مهر :

اگر با مدارک پزشکی یا بالینی به اثبات برسد بله تاثیر دارد در حضانت فرزندتان اما در حق و حقوق زوجه از جمله مهریه تاثیری نخواهد داشت