مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از زوجه ناسازگار

سلام زوجه به علت عدم تمکین (5 ماه عدم تمکین) ناشزه شده و ناسازگار
حتی در جلسه دادگاه حاضر نشدن
میخوام به دلیل ناسازگاری درخواست طلاق بدم
آیا مشاوره قبل از طلاق برگزار میشه؟ و چند جلسه؟
نکته : بچه یازده ساله دارم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر طلاق از ناحیه زوج باشد طلاق یک طرفه است و نهایتاً یک جلسه مشاوره و یا داوری برای شما تعیین خواهد شد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ابتدا در سامانه تصمیم اقدامات لازم را انجام و از آنجا برگه‌ عدم.سازش به دفاتر خدمات قضایی جهت ثبت طلاق ارجاع و مراحل بعدی انجام می‌گیرد با وکیل متخصص مشورت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت دادخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق سامانه تصمیم اقدام کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی نسبت به ثبت دادخواست اقدام نمائید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
زوج برای طلاق نیازمند اثبات ناسازگاری نیست لیکن برای طلاق حقوق‌ مالی زوجه باید پرداخت شود