مشاوره حقوقی رایگان - جلب

سلام و ارزوی سالی خوش.
من بابت چکی که از شخصی داشتم و موجودی نداشت برگشت زدم و شکایت کردم. طی حکم غیابی که در شورای حل اختلاف صادر شد رای به بنفع من صادر گردید. به طرف مقابل حق اعتراض ( بیست روز تجدیدنظر خواهی و بیست روز هم بابت واخواهی ) مهلت داده شد. سوال اینکه با توجه به اینکه بیست روز اول گذشت و او اعتراضی نکرد من میتوانم حکم جلب وی را بگیرم یا اینکه باید صبر کنم بیست روز دوم هم بگذرد؟

پاسخ ها :

سارا دارابی

سرکار خانم سارا دارابی :

سلام خیر باید مهلت واخواهی و تجدیدنظر کامل تمام شود

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

بله باید 20 روز دوم نیز سپری شود و بعد تقاضای اجراییه کنیدوبعد اگر اموالی نداشت برای شما جلب صادر میشود.