مشاوره حقوقی رایگان - ثبت شرکت بدون اطلاع

با سلام.
سال 98 از طریق یکی از دوستان متوجه شدم که اسم بنده به عنوان نایب رییس هیات مدیره شرکتی در روزنامه رسمی به ثبت رسیده است.
با پیگیری متوجه شدم که این شرکت در استان اراک به ثبت رسیده و به اشخاصی در استان خوزستان واگذار گردیده است.
پس از مدتی متوجه شدم که در سامانه مالیاتی هم به اسم شرکت برای من به عنوان یکی از اعضا ثبت نام شده است.
بنده هیچ گونه امضایی بابت ثبت شرکت به کسی ندادم.چگونه اقدام به ثبت شرکت و آوردن اسم بنده به عنوان یکی از اعضای هیات مدیره کرده اند.
با وجود تماس های متعدد با آنها هیچ گونه اقدامی جهت خروج بنده انجام نمیدن؟
بنده ساکن گیلانم چگونه باید پیگیری کنم؟

پاسخ ها :

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

به اداره ثبت شرکتهای شهر مربوطه یا دایره ثبت شرکتهای همان شهر مراجعه وی پیگری کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

تحت عنوان جعل عنوان و سوءاستفاده از سند هویت شخصی شکایت کنید و به دارایی محل اطلاع دهید