مشاوره حقوقی رایگان - همکاری برادر در سرقت منزل

سلام. بعد از دو سال که خانه سرقت شده برای من یقین شده برادرم دست داشته باید چه کاری کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و غز طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه سرقت را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید‌‌.

مجتبی اکبری

جناب آقای مجتبی اکبری :

سلام و عرض ادب
اگر مشمول مقررات مرورزمان نباشد میتوانید طرح دعوا نمایید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می‌توانید با ارائه مستندات و مدارک‌ شکایت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر الان متوجه شده اید قابل شکایت است لیکن اثبات این مساله سخت است
اما اگر دو سال است که میدانستید مشمول مرور زمان شده