مشاوره حقوقی رایگان - برگشت چک ثمن معامله

با سلام من طبق یک معامله جنس به یک نفر که هیچ آشنایی نسبت به اون نداشتم فروختم و درقبالش ازش چک دریافت کردم موعد چک 30 دی بوده ولی وقتی رفتم بانک برای وصول گفتن موجودی ندارد و من هم برگشت زدم چک رو ،الان باید چه شکایتی از طرف انجام بدهم و باید چی کار بکنم؟ آیا به پولم میرسم؟

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام چنانچه قراردادی ندارید بابت فسخ معامله ، میتوانید درخواست صدور اجراییه روی چک بگیرید و بابت وصول وجه پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت درخواست صدور اجرائیه به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

باسلام
در صورتیکه چک صیادی و ثبت و تایید شده است، دادخواست صدور اجرائیه ثبت نمایید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
چک ها را به دایره اجرای ثبت ببرید
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود