مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از فروشنده به دلیل عیب در خودرو

با سلام
بنده یک خودرو پراید در تاریخ 4 دی ماه از یک بنگاه فروش خودرو به قیمت 164میلیون خرید کردم... 104میلیون نقد دادم و مابقی طی 3 فقره چک قرار هست پرداخت کنم.. منتها بعد از تعویض اولین روغن متوجه شدم که این خودرو روغن سوزی دارد البته به مقدار کم... به ایشون اطلاع دادم و ایشون مسئولیتی قبول نکرده.. میخواستم ببینم میتونم بابت ادعای دروغ در معامله از ایشون شکایت کنم؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر می‌بست اول کارشناسی می‌کردید اگر بدون کارشناسی و بدون اینکه برگه کارشناسی ضمیمه گردد اقدام به خرید کرده اید چنین ادعایی در محاکم پذیرفته نیست و همچنین با توجه به جزئی بودن موضوع بهتر است که مسالمت آمیز حل و فصل شود

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام میتوانید درخواست تامین دلیل کرده و با ارسال اظهارنامه مراتب فسخ معامله را به لحاظ عیب پنهان اعلام کنید

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

در صورتیکه در قرارداد خیارات ساقط نشده باشد تحت عنوان خیار عیب میتوانید فسخ کنید.

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

موقع تحویل خودرو باید کارشناسی میکردی،بلحاظ فنی و بدنه