مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعویض پلاک خودرو

سلام، وقت بخیر. یک پراید خریدم، وکالت فروش بهم دادن. تو جاده موتورش سوخت و تعمیر موتور کامل براش انجام دادم و یه خرج‌های دیگه هم کردم. رفتم واسه تعویض پلاک بهم گیر دادن که تعویض پلاک نمیشه، چون اتاقش مشکل داره. الانم به یارو زنگ میزنم میگه به من ربطی نداره. یک ماه پیش اینجا (شمال) پلاک شده به نظرتون باید چکار کنم؟ ممنون میشم پاسخگو باشید

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام اگر مستندات لازم مبنی بر عدم امکان پلاک شدن خودرو را دارید میتوانید معامله رافسخ و مبلغتان را پس بگیرید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام با استناد به نامه مرکز شماره گذاری از خریدار شکایت نمایید