مشاوره حقوقی رایگان - خودرو

باسلام شخصی از من خودرويی خريده چهارماه قبل داخل قولنامه همه چی رو صحيح و سلامت قيد كرديم كه خريدار با علم و دانش خودرو فوق را خريداری نموده و خودرو را به سلامت تحويل ايشان دادم تعويض پلاک و سند محضری هم زدم براشون الان رفته شكايت كرده كه خودرو شما گيربكس مشكل داره ايا ايشان ميتونه شكايتش رو انجام بده

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام . بستگی به قرارداد و مفاد آن دارد که می بایست مورد مطالعه قرار گیرد بعنوان مثال چه مدت است معامله صورت گرفته ،چه شروطی در آن بیان شده یا این چند کیلمتر بان آن پیموده و بعذاعلام خرابی کرده است . ویا تامین دیلی کرده است و...... به هرحال تصمیم با دادگاه و دفاع شما دارد .