مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف بقیه خواسته هنگام عدم پرداخت تودیع خسارت احتمالی

با سلام بنده دادخواستی تنظیم و ارائه به دادگاه نمودم که خواستهای آن 1- اثبات وقوع عقد صلح شفاهی 2- اثبات مالکیت 3- الزام به تنظیم سند 4- دستور موقت برای جلوگیری از نقل و انتقال. بود.
حالا دادگاه برای بنده مبلغ 800 میلیون تومان بابت تودیع خسارت احتمالی تعیین کرده است که من توان پرداخت آن را به هیچ وجه ندارم و پرداخت نشد.میخواستم بدونم که بقیه خواسته من هم با پرداخت نکردن تودیع خسارت احتمالی از طرف دادگاه رد میشه؟ یا من کاری میخواهد انجام بدم که بقیه خواسته من را دادگاه پیگیری کند؟