مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت دیه

با سلام بنده در تاریخ 1402/10/25 بر اثر حوادث کار جراحات و صدماتی دیدم که دادگاه رای صادر کرد و مهلت دو ساله داده از زمان وقوع جرم سؤالم اینه این دوسال از زمانی که بنده حادثه دیدم محاسبه میشه یه سر یعنی سال 1402/10/25
یا از امروز که رای صادر شده تا دو سال دیگه یعنی 1404/10/25 ممنون میشم جواب سؤالم رو شفاف بدین با تشکر

پاسخ ها :

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

با سلام
از زمان وقوع حادثه

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام دیه دقیقا براساس همون چیزی که در نظریه پزشکی قانونی درج شده محاسبه میشه منتهاااا هرساله که طرف مقابل پرداخت کنه براساس نرخ دیه همون سال حساب میشه
مثلا دیه 1402 900 میلیون هست چنانچه امسال پرداخت کنه براساس 900 میلیون اگر 1403 پرداخت کنه براساس دیه 1403

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

دو سال مذکور از زمان وقوع حادثه محاسبه میشود نه از زمان صدور رای