مشاوره حقوقی رایگان - دخالت و تصمیم گیری پاساژ برای ظاهر (دیوار) داخل مغازه

درود
لطفا راهنمایی بفرمایید
ایا هیئت مدیره پاساژ میتواند اجبارکند که دیوار داخل مغازه که جنس سنگ هست و تمیز هست باید کاغذ دیواری به هزینه مالک شود ؟ بنده نپذیرفتم و اخطار دادن در صورت کاغذ دیواری نکردن برق مغازه شما را قطع میکنیم ؛
ایا این اختیار را دارند که تصمیم برای ظاهر مغازه بگیرند؟ و
ایا اختیار قطع برق را درصورت مخالفت دارند ؟
وایا بدون دادن اظهارنامه برای هردلیلی اختیار قطع برق را دارند؟
میخواهند به مستاجر مغازه فشار بیاورند و مستاجر به مالک فشار بیاورد.
سپاسگزارم.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در مورد مشاعات می‌توانند تصمیم بگیرند نه قیمت‌های اختصاصی

محمدعلی رضایی برزانی

جناب آقای محمدعلی رضایی برزانی :

قانوناً چنین اختیاری ندارند. بحث بازسازی با زیباسازی محیط متفاوته و در قانون بازسازی اومده